Form LoginAgenda Kegiatan Masjid

Jadwal Sholat Kota Jakarta
 Forum MMBI :: Toko/Penjual Kitab
Welcome Tamu   
 Subject :adidas sl20 zwart volt.. 20-10-2020 16:01:51 
x0kfby26
Melihat-lihat
Joined: 20-10-2020 08:45:25
Posts: 3
LocationAls eerbetoon aan de schoenenftwr.com legendarische SL72 en op de proef gesteld door mensen als Noah Lyles, is de SL20 gebouwd voor een halsbrekende off-the-line snelheid met een ongeëvenaarde versnelling van de voorvoet dankzij een opnieuw gekalibreerde torsiestang en een 100% Lightstrike tussenzool. Met de perfecte balans tussen licht en responsief, bevindt de SL20 zich tussen de SOLAR- en ADIZERO-reeksen.

Adidas heeft onlangs een nieuw paar schoenen gelanceerd als onderdeel van adidas schoenen heren groen hun "Faster than" -campagne. De SL20 schoenen zijn gemaakt met een 3D geprinte "Lightstrike" tussenzool. Het merk beweert dat deze nieuwe technologie atleten zal helpen met explosieve bewegingen en blijvende snelheid. De SL20 is het tweede paar schoenen met een nieuwe tussenzool dat na de Adidas Adios 5 is uitgebracht.

Adidas lanceerde ook de UB20- en 4D 1.0-vormen die de nieuwe 3D-printtechnologie voor hun tussenzolen gebruiken. Met de Lightstrike-technologie zullen adidas sl20 zwart volt hardlopers een snelle overgang van hiel naar teen voelen, die in combinatie met zachte demping hen helpt elke stap efficiënt te nemen. De demping biedt een ander schuim dan de andere tussenzool van het merk. Een ander kenmerk van de Adidas SL20 is de torsieveer die de ondersteuning bij het landen van de voet verbetert en zorgt voor een goede overgang die hardlopers vooruit stuwt. De schoen heeft ook een buitenzool van continentaal stretch web.

De SL20 wordt geadverteerd als een lichtgewicht schoen voor hardlopen en racen –– vergelijkbaar, maar iets zwaarder dan de Adios 5. Voor mij is deze schoen meer een vertrouwd Zwitsers zakmes: zijn veelzijdigheid maakt hem 100% authentiek bruikbaar voor alles, van gemakkelijke dagen tot snelle trainingen tot lange runs.In de middenvoet zit een torsiesysteem dat is ontworpen om een ​​verende teen te creëren en tegelijkertijd ongewenste bewegingen te verminderen. Het bovenwerk is een eenvoudig ontwerp dat ademend is, maar ook knus genoeg om je voet op zijn plaats te houden.

https://www.schoenenftwr.com/

Page # 


Powered by ccBoard